Arşiv 29 Nisan 2021

Pandemi Döneminde Sanal Ofis Sayesinde Kalabalıktan Uzak Durun

PANDEMİ DÖNEMİNDE SANAL OFİS SAYESİNDE KALABALIKTAN UZAK DURUN

       Pandemi döneminde herkesin de bileceği üzere kalabalık ortamdan uzak durmamız gerekiyor. Gerek kendi sağlığımız gerek ise sevdiklerimizin sağlığı için buna dikkat etmemiz gerekiyor. Fakat bir yandan işimizi devam ettirmemiz gerek. Bu durumda da ikisini aynı adan sağlamak elbette zor olacaktır. Hem işimizi devam ettirip hem de kalabalıktan uzak durmak biraz imkânsız görünebilir. Fakat sanal ofis sayesinde artık işinizi eve taşıyıp kalabalıktan izole bir şekilde işlerinizde aksama olmadan devam ettirebileceksiniz. İşinizi nerede isterseniz, ne zaman isterseniz halledebileceksiniz. İsterseniz evde, isterseniz parkta nerde isterseniz orada çalışma imkânı bulacaksınız. Hem işinizi nerede isterseniz orada yapacaksınız hem de adresiniz prestijli bir adreste görünebilecek. Bir ofis tuttuğunuzda sabah trafiği yüzünden iş motivasyonunuz düşebilir. Büyükşehirde yaşamanın en büyük zorluklarından biridir. Ofise gelen müşteri sirkülasyonunuz ne kadar fazla olursa bu sizler için hem iyi hem de sağlığınız için tehlikeli bir durum oluşturabilir. Bu durumun önüne en etkili şekilde sanal ofis kullanarak geçebilirsiniz.

Sanal ofis kullanmaya başladığınızda hem masraflarınız fazlasıyla azalacak hem de kalabalıktan uzak durarak sağlığınızı riske atmadan işlerinizde aksamdan devamlılık sağlayabileceksiniz. Ayrıca ofislerimizde de Covid-19 tedbirleri de üst seviyededir. Bir ofise ihtiyacınız olduğunda ya da toplantı odasına ihtiyacınız olduğu durumlarda da sizlere hizmet veriyoruz. Böyle bir ihtiyacınız olduğunda bizlere önceden haber vermeniz yeterli olacaktır. Siz gelmeden kullanacağınız ofisi hazırlarız. Temizlik ve hijyen konusu çok önemli olduğu için size özel odayı hazırlarız. Siz geldiğiniz de sadece işinize odaklanmanız yeterli olacaktır. Biz müşterilerinizi, misafirlerinizi profesyonel bir şekilde karşılarız. Ayrıca sınırsız çay, kahve ve ikramlık servisimiz de mevcuttur. Müşterilerinize mahcup olmadan, profesyonel bir şekilde ağrılarız. Odalarımız şık ve konforludur. Ferah ve geniş bir odada toplantı odalarımız sayesinde müşterileriniz karşısında profesyonel görünme şansınız olacak. Bu sayede müşteri çekmeniz de çok daha fazla olacaktır. Ayrıca müşteri portföyünüzü de bu durum çok etkiler. Bütün bunlara bir ofis için harcayacağınız masraftan çok daha uygun bir fiyata sahip olacaksınız.

      Sıfırdan bir ofis kurmak istediğinizde ofis kirası, depozito, emlak komisyonu, aidat gibi sizi çok fazla yoracak masraflar bekliyor olacaktır. Ofisinizin konumu da elbette ki çok önemlidir. Arka sokakta, aralarda, çokta göz önünde olmayan bir yerden bir ofis kiraladığınızda müşterileriniz açısından pek de profesyonel görünmezsiniz. Bir prestijli adres için ödeyeceğiniz ofis kirasından fazlasıyla düşük bir rakama sanal ofise ve prestijli bir adrese sahip olacaksınız. Kartvizitinizde de bu adresi kullanabileceğiniz için bu durum yine sizlere yarar sağlar.

      Geleneksel ofis kiraladığınızda kiranızın önemli bir oranı kadar stopaj vergisi ödemek zorunda kalırsınız. Ayrıca her ay ödemeniz gereken elektrik, su, doğal gaz, klima, wifi, mutfak, temizlik gibi masraflarınız olacaktır. Üstelik her gün ofise gitmeye ihtiyaç duymuyorsanız bu masraflar sizler için anlamsız ve gereksiz olacaktır. Sanal ofis ile bu masraflara son veriyoruz. Yıllık belli bir ücretin dışında ekstra bir masrafınız olmadan yasal adres temini yapıyoruz.  Ofisinizi açtıktan sonra elbette bir çalışana ihtiyacınız doğacak. Çalışanınızın maaşı ve sigortası da masraflarınıza ek olacaktır. Ayrıca işi öğretmeniz gerekir. Kargo ve evrak takibi, müşteri ilişkileri gibi bir çok şeyi atlamadan vakit harcamanız gerekir. Bu durumda hem maddi kayıp hem vakit kaybı yaşarsınız. Bu durumda işlerinize odaklanma zorluğu ve vakit ayırma sorunu yaşarsınız. İşlerinize tam olarak odaklanamadığınız için bu sizlere her açıdan kayıp yaşatır. Sanal ofis bu durumda sizlere hem maddi hem manevi açıdan çok daha fazla avantaj sağlayacaktır. Hem sağlığınızı riske atmayacaksınız hem işinize devam edebileceksiniz hem de ekstra masrafınız olmayacak. 

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SANAL OFİS

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SANAL OFİS

Fiziksel bir ofis kullanıyorsanız ve fiziksel ofisin masraflarından bunaldıysanız, boyunuzu aştıysa sanal ofis sizin kurtarıcınız olacaktır. Adres değişikliği ile ofisinizi kapatıp tamamen çok daha uygun bir seçenek olan sanal ofise geçiş yapabilirsiniz. Eskiye göre adres değişikliği çok daha kolay hallediliyor. Sadece yalnız vergi dairesine bildirim yapmanız yeterli olacaktır. Eskiden çok daha fazla evrak ve kira kontratı olmadan adres değişikliği yapılmıyordu. Artık çok daha kolay bir şekilde adres değişikliği yapabilirisiniz. Çankaya ve Başkent vergi dairesiyle çalışıyoruz. Ankara’da çok tercih edilen vergi dairelerindendir.

Adres değişikliği bildirimi yaptıktan sonra ise vergi memuru açılış için ofisimize geliyor. Sizlere haber veriyoruz. Sadece vergi memuru geldiği zaman burada olmanız yeterli olacaktır. Sizlere hazırladığımız sözleşme ile açılışınız sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir. Sanal ofise geçtiğinizde ofisiniz için harcadığınız bir çok masraftan kurtulup ekonomik olarak çok daha rahat bir şekilde işlerinizi yürütebileceksiniz. Bu şekilde işlerinize çok daha fazla yoğunlaşma imkânı da bulabileceksiniz. Üstelik her gün ofise gitme gibi bir kaygınız da olmayacak. Her gün ofise gelmekle vaktinizi harcamadan işlerinizi nerede olursanız olun istediğiniz şekilde yürütebileceksiniz. Vakitten de kazancınız oldukça fazla olacaktır. İşlerinize çok daha fazla odaklanıp, çok daha fazla yatırım yapıp işinizi daha büyük bir hale getirmenizde sizlere önemli derecede yardımcı olur. Hayallerinizde ki işin çok daha iyi yerlere gelmesi için sanal ofis sizler için fazlasıyla avantaj sağlayacaktır.

SANAL OFİS AVANTAJLARI

   Fiziksel bir ofise ihtiyacınız yoksa sırf adres temini yapmak için fiziksel ofis kullanıyorsanız sanal ofis tam size göre olacaktır. Sanal ofis fiziksel ofise ihtiyacı olmadan işlerini istedikleri yürütebilenler için tam olarak avantaj sağlayacak bir ofis seçeneğidir. Fiziksel ofisin gereksiz masraflarından kurtulmak için sanal ofis sizlere fazlasıyla yardımcı olacak. Fiziksel ofis kiralamak istediğiniz ilk başta dikkat etmeniz gereken şey konumunuz. Konumuz çok önemlidir. Çünkü konumunuz müşteri portföyünüzü belirlerken sizlerin de prestijli görünmenizde yardımcı olur. Bu durumda böyle bir adres için ofis kirası bir hayli yüksek olacaktır. Depozito ve emlak komisyonu da sizlere ek gider olarak eklenecektir.  Ofisinizin iç dizaynı da çok büyük önem taşıyor. Ofisinizin iç dizaynı da sizi temsil eder. Dolayısıyla dekorasyon ve mobilya içinde harcama yapmanız gerekmektedir.

Ofisinizin dekorasyonu ve mobilya seçimi de oldukça önemlidir. Masanızın ve sandalyenizin boyutu ve yüksekliği sağlığınız açısından büyük önem taşır. Ve işte ki verimliliğinizi de bu durum etkiler. Konforlu bir çalışma ortamınız yoksa çalışmak istemeyebilirsiniz ya da odaklanma problemi yaşarsınız. Bu detaylar küçük gibi görünse de iş hayatınızı fazlasıyla etkileyecek unsurlardır. Ofisinizi kiraladıktan sonra tabi bir çalışana da ihtiyacınız olacak. Çalışanınızın maaşı ve sigortası sizler için ekstra bir yük olacaktır. Çalışanınız için de ayrıca bir eğitim de vermeniz gerekir tabi. Bunun içinde önemli derecede vaktinizi ayırmak zorunda kalırsınız. Ofis açtığınız da ödemeniz gereken bir stopaj vergisi vardır. Gelir üzerinden alınan bir vergidir.

Kiranızın belli bir kısmı kadarını stopaj vergisine yatırmak zorunda kalırsınız. Her ay ödemeniz gereken elektrik, su, doğal gaz, wifi, klima, temizlik, mutfak gibi bir çok masrafınız da çıkar. Her ay bunları ödemek sizleri epey zorlayacaktır. Ve işinize odaklanma problemi yaşarsınız. Ofisinizin güvenliğinden de sorumlu olmanız gerekir. Güvenli bir yerde olması gerekir. Ayrıca kamera ile de 7/24 izleme imkânız olmalı. Bütün bunlar sizlerin kafasını kurcalarken işinizde elinizden kayıp gidebilir. Bu durumda fiziksel bir ofisten adres değişikliği ile sanal ofise geçmek sizler için çok avantajlı bir durum haline gelecektir. 

DERNEKLER İÇİN SANAL OFİS

DERNEKLER İÇİN SANAL OFİS

Dernek nedir?

En az 7 kişinin gerçek ya da tüzel kişiler tarafından belirli bir ortak amacı gerçekleştirmek için,  ahlaka ve kanuna aykırı olmayacak şekilde birleşmesidir.

   Dernek nasıl kurulur?

 Dernek kurmak ücretsizdir. Herhangi bir maliyeti yoktur.

 En az 7 kişi bir araya geldikten sonrası için derneğiniz adını bulmanız gerekiyor. Daha önce kullanılmamış bir isim olması lazım.

 Tabi birde dernek adresi belirtmek zorundasınız. Dernek adresi seçtiğiniz yerde başka ikamet adresleri varsa bunların hepsinden imzalı olarak izin alınması gerekir.  Dernek adresinin de ayrıca kendi girişi olmalıdır. Bu şartları sağladıktan sonra kurulumunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 Gördüğünüz gibi dernek adresi için önemli ayrıntılar yer almakta. Bunların hepsini sağlamanız gerekir. Bu durumda sizleri epey zorlayabilir. Bir kişi bile imzalı izin vermezse bu durum sizleri zor duruma düşürebilir. Ayrıca maddi açıdan da zorlanabilirsiniz.

 Bu durumda sanal ofis sizler için çok daha avantajlı bir konumda oluyor. Hem adresiniz önemli bir konumda olacak hem de izin vs. gibi angarya işlerle de uğraşmak zorunda kalmamış olacaksınız.

 Ve sizleri maddi açıdan önemli ölçüde bir yükten kurtarıyoruz. Ofis kirası, depozito, tadilat, tamirat, dekorasyon, mobilya, elektrik, su, doğal gaz, stopaj vergisi, mutfak, temizlik gibi bir çok masraf yükünden sizleri kurtarıyoruz.

Sözleşmemiz 1 yıllıktır. 1 yıl boyunca yasal adresinizi bizim adresimiz olarak gösterebilirsiniz. Dilerseniz bu süreyi uzatma imkânına da sahip oluyorsunuz.

Sizlere özel kargo, posta, evrakları teslim alma hizmetimizde mevcuttur. Yasal adresiniz bizim adresimiz olarak görüneceği için kargo, posta, evraklarınız ofisimize gelir. Bizde sizler için teslim alıyoruz ve muhafaza ediyoruz. Böylece kargo, posta, evraklarınızın kaybolma endişesine kapılmıyorsunuz. Ne zaman isterseniz gelip teslim alma şansına sahip oluyorsunuz. Sizlere kargo, evrak, postanız geldiğinde bilgilendirme için whatsapp ya da mail yoluyla siz nasıl isterseniz haber veriyoruz. Onayınız ve bilginiz dâhilinde gerçekleşir her şey.  

Toplantılarınız olduğunda kullanabileceğiniz sizlere özel toplantı odalarımızı hazırlıyoruz. 12 kişilik kapasiteli toplantı odalarımız sayesinde toplantılarınızı rahat ve konforlu bir şekilde sürdürebilirsiniz. Misafirleriniz geldiğinde de çalışanlarımız tarafından güler yüzle ve profesyonel bir şekilde karşılanır. Ayrıca sınırsız çay, kahve ve ikramlık servisimizde mevcuttur. Böylece misafirlerinize karşı çok daha özenli durmanıza yardımcı olur. Yani sanal ofis olarak sizlere sadece yasal adres temini yapmak dışında da önemli hizmetler barındırıyoruz. Her açıdan sizlere çok daha avantajlı bir seçenek olarak sunuluyor. Toplantılarınız olduğunda da nerede, nasıl yapabilirim derdiniz olmadan içiniz rahat bir şekilde konforlu hazır ofislerimizde toplantılarınızı sürdürme şansıda elde ediyorsunuz. Ayrıca kapalı otoparkımız da mevcuttur. Sizlerin ve misafirlerinizin de aracımı nereye park edebilirim sorununuz olmadan güvenle araçlarınızı otoparkımıza park edebiliyorsunuz.

  Lokasyonlarımız iş merkezleri içerisinde yer alır. Dolayısıyla iş merkezi içerisinde yer alması sizler için önemli bir avantaj sağlamasında yardımcı olur. Balgat lokasyonumuz MHP Genel Merkezi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yakınında bulunur. Yapım iş merkezi içerisinde yer alır. Girişlerimizde ve ofisimizin içinde kameramız mevcuttur. Güvenlik açısından da sizlerin içinizin rahat olması için elimizden geleni yapıyoruz.

Kızılay lokasyonumuz ise Meşrutiyet caddesinde yer alır. Özsoy iş merkezi içerisinde yer alır. Yine iş merkezi girişi ve ofisimizin içerisinde de güvenlik kameramız mevcuttur. Ayrıca lokasyonlarımızda jeneratörlerimizde vardır. Böylece işlerinizde aksama olmadan çalışmalarınızı da sürdürebilme imkânına sahip olacaksınız. Adreslerimiz merkezi ve prestijli bir konumdadır. Derneğiniz için önemli bir avantaj sağlar. Daha kaliteli ve profesyonel görünmenizde de sizlere yardımcı olur. 

PAHALI OFİS GİDERLERİNDEN SANAL OFİS SAYESİNDE KURTULUN

PAHALI OFİS GİDERLERİNDEN SANAL OFİS SAYESİNDE KURTULUN

   Geleneksel ofis kullanımları geleneksel olmasına karşın sizleri masraflarıyla bunaltacak bir ofis seçeneğidir. Modern bir çağda geleneksel ofis kullanımları hem gereksiz hem maddi açıdan zorlayıcı bir durum haline gelmiştir. Dünya çapında da artık geleneksel ofis oldukça geride kalmıştır. Hem masraflarından dolayı hem de her gün ofise gitmenin aslında vakitten daha çok çalması ve gereksiz bir durum olmasından dolayı günümüzde geleneksel ofise talep çok daha azalmakta.

   Sanal ofis sayesinde hem masraflardan kurtulmuş oluyorsunuz hem de işinizi nerede isterseniz orda yapma imkânınız doğuyor. Her gün ofise gitmek gibi bir yükümlülüğünüz olmaktan çıkıyor. Evde, kafede, parkta canınız nasıl istiyorsa çalışma fırsatı elde edeceksiniz. Bir ofisin içine tıkılıp kalmaktan kurtulmuş olacaksınız. Özellikle Ankara ya da İstanbul gibi büyükşehirde yaşıyorsunuz her gün sabah trafiği çekmeden dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden çalışma özgürlüğünüz olacak.

    Sıfırdan bir ofisin masraflarıyla ve vakit harcamalarıyla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Sıfırdan bir ofis kurmak istediğinizde ofis kirası, depozito, emlak komisyonu gibi sizi en başından bir çok masraf bekliyor olacaktır. Ofisinizin konumu da elbette ki çok önemlidir. Arka sokakta çokta göz önünde olmayan bir yerden kiraladığınızda müşterileriniz açısından pek de profesyonel görünmezsiniz. Prestijiniz açısından çokta iyi durmaz. Müşteri portföyünüz açısından da konumunuz büyük önem taşıyor. Sanal ofisimiz şu anda merkezi konumlarda ve prestijli adreslerde yer alıyor. Bu durum sizlere oldukça avantaj sağlayacaktır. Bir prestijli adres için ödeyeceğiniz ofis kirasından fazlasıyla düşük bir rakama sanal ofise ve prestijli bir adrese sahip olacaksınız. Kartvizitinizde de bu adresi kullanabileceğiniz için bu durum yine sizlere yarar sağlar.

   Ofis kiraladığınızda kiranızın önemli bir oranı kadar stopaj vergisi ödemek zorunda kalırsınız. Buda sizi kiranın yanında epey zorlayacaktır. Ayrıca her ay ödemeniz gereken elektrik, su, doğal gaz, klima, wifi, mutfak, temizlik gibi masraflarınız olacaktır. Üstelik her gün ofise gitmenize gerek yoksa bu masraflar sizler için anlamsız ve gereksiz olacaktır. Sanal ofiste sizleri bütün bu masraflardan kurtarıyoruz. Yıllık belli bir ücretin dışında artı bir masrafınız olmadan işlerinizi gönül rahatlığıyla halledebiliyorsunuz.

  Ofisinizi açtıktan sonra elbette bir çalışana ihtiyacınız doğacak. Çalışanınızı ilk etapta yetiştirmeniz gerekir. Bu durumda önemli bir vaktinizi bunun için ayırmanız gerekecektir. Aranızda bir güven ilişkisi kurana kadar bu durum böyle devam eder. Aksi takdirde ofise gelmenizin gerekmediği durumda aklınız kalacaktır. İşe geliş, gidiş saati, işleri siz yokken idare edebiliyor mu, haftalık, yıllık izin günlerini ayarlamak gibi bir çok soru kafanızı kurcalar. Bu durumda hem maddi kayıp hem vakit kaybı yaşarsınız. Bu durumda işlerinize odaklanma zorluğu ve vakit ayırma sorunu yaşarsınız. İşlerinize tam olarak odaklanamadığınız için bu sizlere her açıdan kayıp yaşatır. Sanal ofiste bu ihtiyacınız tamamen ortadan kalkmış olacak. İşlerinizi birine devretmeden kendiniz ilgilenip nerde olursanız olun sizin kontrolünüzle olur her şey. Eğer bir müşteriniz yasal adresinize bakıp ofisimize gelirse sizler için misafirlerinizi ofisimizde çalışan arkadaşlarımız karşılar ve profesyonel bir şekilde ağırlar. Sizlere haber verilir. Yönlendirmeniz dâhilinde misafiriniz bekletilir ya da yönlendirme sağlanır. Böylece müşterilerinize mahcup olmazsınız. Ve müşteri kaybınızda olmaz. Kapımızda tabelamız olmadığı için müşterinizin de kafası karışmamış olur. Ayrıca kapalı otoparkımız mevcuttur. Sizin ya da müşterilerinizin araçları güvenle otoparkta kalabilir.