Arşiv 25 Eylül 2021

E- Ofis Faydaları

E- Ofis Faydaları

Yasal adres sisteminin avantajları saymakla bitmeyecek kadar çok. Öncelikle bir işletme açılışı yaparken öncelikle sizden bir adres istenir. Bu adres vergi dairesi ve fotoğrafı kurumlarca kayıt altına alınır ve sizin nerde olduğunuz, nerde iş yaptığınız resmen bilinmek zorunadır. Resmi yazışmalar, tebligatlar, adınıza çıkarılan kargolar, tarafınızdan yapılacak gönderiler gibi daha sıralayamadığımız pek çok konu da bir adrese ihtiyacınız vardır. Yasal adres olarak belirlediğiniz bir sanal ofis kiraladığınızda size sekretarya hizmeti verilir, misafirleriniz karşılanır, size misafiriniz geldiği haber verilir, kargolarınız sizden teslim alınır, size tahsis edilen bir sabit sabit telefon, bir personel tarafından adınıza devamlı cevaplanır. Yani anlayacağını yasal adresler işinizi o kadar kolaylaştırır ki, siz işinizi geliştirmek için hiç durmadan çalışırken, sizin için arka planda işinizin diğer kısımlarını birileri adınıza profesyonel şekilde yönetir.

 

E- Ofis Güvenli Bir Sistemmi?

Bu iş sistemi genelde yalnızca sizinle değil pek çok işletmeyle çalışmakta olduğu için kontrat yaparak ve belirli prosedürler içeren sözleşmelerle çalıştıklarından dolayı bütünüyle güvenlidir. Yasal Adres Ankara’da çağımızda o kadar çok tercih edilir ki güvenilir olmaması bu nedenden dolayı söz konusu değildir. Sanal ofisler işletmenizin fotoğrafı kurumlara beyan edeceğiniz ve etmek mecburiyetinde olduğunuz adreslerinin bulunduğu yerlerdir. Maliye, Vergi Dairesi gibi kurumlar tarafından sizi denetlemek ya da ziyaret amaçlı gönderilen çalışanlar, bu ofislerin karşılama ve danışma personelleri tarafından profesyonel şekilde karşılanır ve bekleme salonlarında ikramlar eşliğinde ağırlanırlar. Siz de bu hizmetin bedelini çok cüzi miktarlarla ödersiniz. Bu sistemi tercih etmekte tereddüt etmenizi gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir. Siz işinizi geliştirmeye kafa yorarken arka planda sizin için cüzi miktarlarda ücretler karşılığında çalışabilecek pek çok uzman olduğunu unutmamalısınız.

 

E- Ofis  İhtiyacınız Varsa Bize Ulaşın

İş kuracaksınız, bilgisayarınızı açtınız, kahvenizi aldınız ve başladınız araştırmaya. Paranız kadar bir ofis aradınız; ama bulamadınız. Paranız sizi hazır ofislere, sanal ofislere doğru götürdü ve bir baktınız ki yasal adres diye bir şey var. Sanal ofislerin diğer tanımıdır aslında bu terim. Ne işe yarar? Ne gibi imkanlar sunar? Güvenli mi? Uygun fiyatlı mı? İşime yarar mı? Bunlar gibi bir sürü soru sordunuz kendinize ve sonuç olarak kafanız karıştı. Yasal adres Ankara’da özellikle genç girişimciler tarafından o kadar çok tercih konusu oluyor ki inanamazsınız. Size o kadar çok kolaylık sağlamakta olan bu sistem sayesinde işinizi kolaylaştıracak ve hatta fahiş bedellerle ofis kiralamak mecburiyetinde da kalmayacaksınız. Bu sistem sizin için neden önemli ve gerekli? Size katacağı değer nedir? Size sunacağı avantajlar nelerdir? İşinize yarar mı? Kolay bir kullanım biçimi var mı? Sizin için biraz araştırdık ve pek çok ayrıntıya ulaşmış bulunmaktayız. Detayları paylaşmadan önce belirtelim; kesinlikle dikkatle okumalısınız; çünkü bu sistemi çok seveceksiniz.

Hazır Ofislere Güvenebilirmiyiz?

Hazır Ofislere Güvenebilirmiyiz?

Kesinlikle. sizinle protokol yapan ve size bu hizmeti veren iş yerleri, size bu hizmeti tam manası ile yasal sunmaktadır. Dışarıda herhangi bir dükkan kiraladığınızı düşünün, aynı şey diyebiliriz. Sadece kullanım şartlarıyla alakalı protokollerde bazı ayrıntılar olabiliyor ve bunları da zaten size açık bir dille ve yazılı olarak beyan ediyorlar.

Güvenilir mi kısmına gelecek olursak, elbette ki güvenilirler ve hatta sokak arasında kiralayacağınız bir dükkandan daha güvenilirler; çünkü sizinle yalnızca kontrat imzalamıyorlar. Bunun yanında bir de protokolye tabii tutuluyorsunuz. Güvenilir mi sorusunu güvenli mi olarak sorarsak da sorunun cevabı tam anlamı ile güvenli biçiminde olacaktır. Bu iş yerleriin 24 saat kamera kayıtları vardır ve bu kayıtlar çok detaylı sunulur. Ofisinizde herhangi bir problem olduğunda anında uyarılırsınız. Oldukça korunaklı olan bu ofis sistemi, sizin ekstra güvenlik tedbirleri almanıza gerek kalmadan hizmet verir. Hazır ofis Ankara’da güven kazanmış ve pek çok girişimci tarafından tercih meselesi haline gelmiştir.

Hazır Ofis Sistemi Nasıl İşler?

Öncelikle, bu ofisler sizin kullanımınıza sunulmak için bazı iş yerleri tarafından standart hazırlanıyor ve isteğiniz doğrultusunda şekillendirilebiliyor. Hazır ofis için yapmanız gerekli olan tek şey yalnızca nerde ne şekilde sahip olabileceğinizi web üzerinden araştırmak. Bu ofislerin ortak kullanıldığı alanlar var ve diğer ofislerle bütünüyle müşterek kullanım sağlanıyor. Diğer ofis kiracılarının hakları neyse siz de aynılarına sahip olabiliyorsunuz ya da dilediğiniz haklara sahip olmak için size özel hazırlanan protokollere tabii tutuluyorsunuz. Sizin için konsept düzenlemesi yapılan bu yerlere yalnızca bilgisayarınızı ve iş ile alakalı materyallerinizi alıp gidebiliyor; dilediğiniz şekilde çalışabiliyorsunuz. Mobilya vesaire gibi harcamalar yapmanıza, sekretarya için bir personel almanıza falan hiç gerek kalmıyor.

Hazır Ofislere Her Geçen Gün İlgi Artıyor

Günümüz koşullarında bir ofis kurmak o kadar çok masraf gerektiriyor ki saymakla bitiremeyiz. Bu nedenden dolayı masraftan kaçmak isteyen özellikle genç girişimciler, soluğu internet alanında araştırma yapmakla alıyorlar. Her gencin hayali kendisine ait bir işinin olması ve kimseden emir almadan kendi işinin patronu olmaktır; ancak günümüz koşullarında bu durum, normal bir biçimde dükkan kiralayıp ofis kurmakla mümkün olmayabiliyor. Tam da bu noktada hazır ofis devreye giriyor. Bu ofis sistemi ile genç girişimciler o kadar masrafsız iş yapma imkanına sahip oluyorlar ki inanamazsınız. Şöyle düşünün; bir ofis kiraladınız, depozito kira falan derken kolay bir yer dahi olsa birkaç bin liranız gidecek; ama hazır ofis sisteminde böyle bir durum söz konusu değil. Hazır ofis Ankara’da bir hayli çok tercih edilir ve nerdeyse binlerce yeni işletme bu ofisleri kullanmaktadır. Peki, bu ofis sistemi nedir ve nasıl kiralanır? Nasıl oluyor bu işler? Nereden bulabilirsiniz? Nasıl kiralarsınız gibi sorulara biraz açıklık getirelim.

 

Kiralık Ofis Sistemi Yararlı mı?

Kiralık Ofis Sistemi Yararlı mı?

Günümüz ekonomik şartlarında bir değerlendirme yapalım. Arkasından kiralık ofis sistemi yararlı mı? Sorusunun cevabını siz kendinizi vereceksiniz. Kiralık ofis sisteminde çok daha rahat ve geniş kapsamlı, ayrıca oldukça konforlu bir şekilde hareket edebilirsiniz. Zamanınızın tamamını kesintisiz bir şekilde işleriniz üzerinde harcayabilirsiniz. Ofise gitmenize gerek kalmayacaktır. Bir işletme açmaya karar verdiğinizde, sabit adres bulundurmak zorundasınız.

Sabit adres bulundurmak için, evinizin adresini verip, ev ofis sistemi ile çalışabilirsiniz. Bir dükkan, ofis, büro kiralayabilirsiniz. Tüm bu işlemlerin karşılığında belirli bedeller ve işlemler olacaktır. Kira bedeli, personel giderleri, donanım yani mobilya ve giderler, elektrik, su, doğalgaz ve benzeri giderler, internet giderleri karşınıza çıkacaktır. Belki de en önemli konu, personel gideri ile kira gideri olacaktır. Ancak diğer sisteme geçer iseniz, örneğin kiralık ofis Ankara sistemine geçer iseniz, bu masraflar ile karşılaşmazsınız. Ay içerisinde ya da 1 aylık geçerli olacak şekilde, sözleşme kapsamında çok cüzi bir miktarda para ödersiniz. Sigorta priminin yatırılması, personel giderlerinin ödenmesi ve benzeri hiçbir işlem ya da masraf ile karşılaşmadığınızı görürsünüz.

Kiralık Ofis Tam Olarak Ne İşe Yarıyor?

Peki bu sistem tam olarak sizlere ne gibi avantajlar sunmaktadır? Kiralık ofis tam olarak ne işe yarıyor? Öncelikli olarak resmi bir adresiniz olacaktır. Resmi prosedürler tamamlanacaktır. Ayrıca kiralık ofis hizmetinden yararlandığınızda çalışma odalarının ücreti karşılığında ve toplantı odalarını ücreti karşılığında kullanabileceksiniz. Sekreterya hizmeti alacaksınız, aidat ödemediğinizi göreceksiniz, kira yani işyeri kirası ödemediğinizi göreceksiniz, operasyonel hiçbir masraf ile karşılaşmayacaksınız.

Anlaşma şartları dahilinde isterseniz ödediğiniz kira içerisinde belirlenmiş günlerde, çalışma odalarında ücretsiz bir şekilde kullanma şansına sahip olduğunuzu göreceksiniz. Gelen bütün evraklarınız, resmi ya da kamu kurum kuruluşlarından veya özel sektörden gelen bütün evraklarınız sizlerin adına takip edilecektir. Alınacaktır, sizin talimatınız ile birlikte cevap yazılacaktır. İşyerinizde bulunan telefonlara, sekreterya hizmetleri kapsamında personel tarafından cevap verilecektir. Eğer anlaşma kapsamında, kira içerisinde çalışma odalarını da kiralamış iseniz, bu durumda işyerinize gelen misafirleriniz karşılanacaktır.

Rahat bir şekilde şirket adresinizi çalıştığınız tüm müşterilerinize verebilirsiniz. Çalışmak istediğiniz tüm müşterilerinize verebilirsiniz. Son derece konforlu, geniş, ferah odalarda toplantılar düzenleyebilir, ekstra bir masraf yapmadan, ihtiyaca göre kapasite dahilinde ofislerimizde ya da bürolarınız da toplantı odaları kurulumu gerçekleştirmeden de, prestijli bir şekilde toplantı organize edebilirsiniz. İster kendi ekipleriniz ile ister müşterileriniz ile bu ortamlarda görüşmeyi rahat bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Şirketin markasını, prestijini, saygınlığını arttırabilirsiniz. Elbette tüm bunların size geri dönüşü daha yüksek değerler ile kazanç olacaktır. Tüm bu hizmetleri alabileceğiniz farklı iller bulunmak ile birlikte, Ankara’da bir ofis hizmeti ya da kiralık olacak şekilde ofis hizmeti almak istiyor iseniz, tabii ki sizlere kiralık ofis Ankara hizmetinin sunulduğunu da bilmelisiniz.

 

Sanal Ofisler Yasal mı?

Sanal Ofisler Yasal mı?

Şirket kurmaya ya da şirketinizin işlemlerini yürütmeye karar verdiğinizde, sabit ve gerçek bir adres bulundurmak zorunda değilsiniz. Sabit ve gerçek bir ofis kiralama hizmeti yerine, sanal ofis anlayışını tercih edebilirsiniz. Sizin sabit adresiniz belirli olacaktır. Sizin ticari anlamdaki adresiniz belirli olacaktır. Peki böyle bir hizmeti, örneğin sanal ofis Ankara başlığında hizmet aldığınızda, yasal prosedürlerin dışına çıkacak mısınız?

Sanal ofisler yasal mı? Yasal prosedürler konusunda yaşanması muhtemel herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Türk ticari kanunları hükümleri kapsamında bu tip ofis hizmetinin yasal olarak kabul edildiği, net bir şekilde görülmektedir. Her türlü resmi işlemler, özel kurum kuruluşlar ile ilgili işlemler, olması gerektiği gibi yasal prosedürler dahilinde yürütülmektedir.

Sanal Ofislerin Avantajları Nelerdir?

Peki tercih ettiğinizde, sanal ofis hizmetini tercih edip, kiralama işlemi yaptığınızda, avantaj elde edebilir misiniz? Sanal ofislerin avantajları nelerdir? Elbette birçok avantaj elde edeceksiniz. Madde madde bunları sıralamak mümkün olabilir. Şirketler açısından ya da şirket kuruluşları açısından, oldukça fazla miktarda avantajın bulunduğunu söyleyebiliriz. Öncelikli olarak kira bedeli ödemeyeceksiniz. Kira stopajı ya da operasyonel masraflar ile karşılaşmayacaksınız. Aidat ödemek zorunda kalmayacaksınız. Ücretsiz internet hizmetini kullanabilirsiniz.

Hazır ofisler anlayışı ile hareket edebilirsiniz. Bu ofislerin toplantı salonlarını, randevu sistemi ile birlikte kiralayabilirsiniz. Toplantı salonlarından yararlanabilirsiniz. Telefon aramaları için siz ofiste bulunmasanız bile, endişe duymanıza gerek kalmaz. Gelen evraklarınız için siz ofiste olmasanız bile, endişe duymanıza gerek kalmayacaktır. Sekreterlik hizmetini de kiralama hizmeti ile birlikte almış olacaksınız. Yasal adresiniz belirli olacaktır. Şirketinizin internet sitesinde de görünür olacaktır. Elektronik posta hizmetlerini kullanabileceksiniz. Sözleşme evraklarında adresinizi, resmi adres olarak gündeme getireceksiniz. Kurulum aşamasında Ticaret Odası’nın yasal prosedürlerini tamamlayacaksınız. Vergi dairelerindeki gerekli aşamaları, yasal prosedürler dahilinde tamamlamış olacaksınız.

Sanal Ofis Kiraları Yüksek mi?

Hizmet almaya karar verdiğinizde, örneğin sanal ofis Ankara şeklinde Ankara’da bir ofis kiralamaya karar verdiğinizde, zannettiğiniz gibi yüksek miktarlar ile karşılaşmayacaksınız. Sanal ofis kiraları yüksek mi? Cüzi bir miktar ile aylık olarak kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Gerçek bir ofis, büro kiralama işleminde vereceğiniz aylık kira bedelinin çok çok altında bedeller ile karşılaştığınızı göreceksiniz. Sadece donanım masraflarının ya da elektrik su internet gibi masraflarının bile karşılığında, denk gelecek seviyelerde kiralama hizmetini alabildiğinizi göreceksiniz.

Ofis kiralama hizmetinde, yukarıda bahsedilen hizmet ya da avantajları kullanacaksınız. Ayrıca toplantı salonlarını gerçek anlamda kullanmak istemeniz durumunda, hizmet aldığınız şirket ile görüşmeniz ve randevu alıp, toplantı salonları konusunda bir arama yapmanız yeterli olacaktır. Bizim yapacağınız kiralama işlemi ile birlikte, çok yüksek miktarlarda kazanç elde edeceksiniz. Sürekli her gün, her saat işinizin başında bulunacaksınız. Sizin ofis işlemlerinizi, sizin büro işlemlerinizi sizin adınıza takip eden yasal bir ofis sanal anlamda kurulmuş, tanımlanmış olacaktır.