Arşiv 28 Haziran 2019

Dijital Ofis Tercihleri Nasıl Yapılır?

Günümüzde internet gibi bir aracının artık son derece oyun kurucu pozisyonda yer alması ile birlikte, işlerimizi de kesinkes bir biçimde buraya taşımış durumdayız diyebiliriz. Bu yüzden günümüzde de iki farklı seçenek karşımızda yer alıyor. Birincisi her zaman bilinen fiziksel ofis tercihleri olurken bir diğeri de Sanal Ofis tercihleri olmaktadır. Bu ikisi arasındaki farkları göstererek konuya dair açıklamalarımıza başlamak isterim öncelikle. Fiziksel ofisleri biliyorsunuz ki her zaman kendisine ait olan ihtiyaçlarının olduğu ve çalışan ihtiyaçlarının olduğu ofisler şeklinde belirtebiliriz. Bunun yanında farklı giderlerinin bulunduğu, güvenlik sorunlarının olduğu, aynı zamanda da temizlik gibi göze küçük gelen ayrıntıların da her zaman var olduğu şeyler olarak görebiliriz. Bunun yanında diğer seçenek olan sanal ofis tercihlerinizde ise bu tarz gereksinimlerin hiçbiri aslında ihtiyacınız değildir. Temizlik gideri, güvenlik zafiyetleri ya da su gibi olan ihtiyaç giderleri… Bunlarla sizin ilgilenmenize gerek yok. Siz sadece elektronik ofisinizi tek bir bilgisayar üzerinden yönetmeye devam edin ve işinizle ilgilenin. Gerisini bizler sizin adınıza hallediyor olacağız.

Dijital Ofis Nasıl İnşa Edilir?

 Öncelikli olarak bu sanal ofis kurulumlarındaki asıl temanın düşük enerji ile çok daha verimli işler çıkarmak olduğunu unutmamanız gereklidir. Şirketimiz olarak bu kurulumu sizlere çok kolay bir şekilde sunacağımızdan emin olabilirsiniz ve daha da önemlisi Yasal Adres gibi gerekliliklerin de son derece güvenilir şekilde sizlere sunulacağından emin olabilirsiniz. Kurulumunu, inşasını gerçekleştireceğiniz bu sanal ofis ile birlikte hareket ederken, mesela önemli bir iş görüşmeniz var ve misafirlerinizi topluca ağırlamanız, iş konuşmanız gerekiyor. Bunu tabii ki daha profesyonel olan bir ortam içerisinde yapmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden de sizlere özel olarak sunmakta olduğumuz misafirhanelerde, toplantı odalarında bunları elde edebilirsiniz. İnternette yerinizi almak için hiç gecikmediniz. İletişim numaramızla birlikte sizlere hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz diyebiliriz. Kaliteli olan ofis kiralama hizmetlerimizden memnun kalmanız açısından elimizden gelen her türlü hizmeti sunacağımıza emin olabilirsiniz. İş hayatındaki başarılı yükselişinize dur diyebilecek tüm ayrıntıları bırakın bizler sizlerin yerinize halledelim.

Sanal Olarak Ofis Sahibi Olmanın Resmi Karşılığı Var Mıdır?

İnternetle birlikte çalışma alanlarımızı da tamamen olmasa da, büyük bir çoğunlulukla internete taşımış durumdayız. Bu yüzden artık e-ofis denilen bir kavram da çıkmış durumda. Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar olabilir. Onlara dair biraz da olsa açıklama yapmak isteriz. İnsanların asıl yeri kaçırıp sanal ofis kelimesindeki sanal kısmına takıldıklarını biliyoruz. Başında yer alan bu sanal kelimesinin karşılığını farklı şekillerde yorumlayabiliyorlar. Oysaki sanal olarak kiralanmış olan ofislerin bugün birçok şirket tarafından kullanıldığını belirtmek gerekiyor. Buradaki asıl amacın Yasal Adres konusunda hizmet almak olduğunu da belirtmek zorundayız ki insanlar içerisinde yer almakta olan asıl ayrıntıyı kaçırmasınlar. Çünkü sanal olarak kiraladığınız ofislerdeki en büyük fark ofisinizi fiziksel olarak kullanmıyor oluşunuzdur. Bir adres elde ederek bu adres sayesinde kendinizi resmi olarak sabit ofis sahibi şeklinde gösteriyorsunuz. Ki bu da zaten iş kurmanın ve işi sürdürmenin en önemli basamağı olmaktadır. Bu yüzden başlıkta yer alan soruya da bir şekilde cevap vermiş oluyoruz: yani resmi olarak gerekliliklerinizi karşılayan, hiçbir şekilde yasal olarak tezat oluşturacak bir konu değildir bu kiralama yöntemi.

Sanal Ofis Hizmetleriyle Birlikte İhtiyaçlarınızı Karşılayın

 Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi çok daha az maddi karşılıklarla birlikte öncelikli olan ihtiyacınızı ortadan kaldırmış olacaksınız. O da tabii ki iş adresi konusu olmaktadır. İş adresi konusunda var olan konuyu ortadan kaldırmış olduğunuz zaman, iş hayatınız içerisinde emin adımlarla ilerlemeye fırsat bulmuş olacaksınız. Bunun yanında maddi olarak da elinizde kalan paraya dönüp bakınca iyi bir iş çıkarmış olduğunuzu kabul edeceksiniz. Nitekim fiziksel ofis kiralama işlerinin nerdeyse çeyreği fiyatına sanal ofis kiralama işlemlerinizi yaparak, sorunsuz bir şekilde işinize yasal olarak devam edebileceksiniz. Bunun yanında yer alan diğer tüm konulara da baktığınız zaman sizlere özel olan kargo yönlendirme işlemleri, yazışmaların düzenlenmeleri gibi işlemlerin de yer aldığını göreceksiniz. Çalışan ekibimizle birlikte dilerseniz bu hizmet paketleri içerisinde sekreter hizmeti de alabilirsiniz. Uygun fiyatlı olan birbirinden farklı hizmetlerimizi Hazır Ofis paketimiz içerisinde bulabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza Göre Ofis Kiralama Hizmetleri

İş hayatının getirmiş olduğu dalgaları karşı mücadele etmek çok zordur. Bu yüzden en iyisi o dalgaları arkanıza alarak hızınıza hız katmaktır. Tıpkı sörfçüler gibi. Tabii bu tarz retorik cümlelere yer vermek yapmasından daha kolay. Eminim ki bunu içinizden geçirmişsinizdir. Merak etmeyiniz. İşi burada bırakmıyoruz. İcraat kısmında da sizlerin yanındayız. Özel hizmetlerimizle birlikte, iş hayatınızdaki yoğun çalışma serüvenine ayak uydurarak, hızınıza hız katmanızı sağlayacağız sizlere. Şirketinizle ilgili olarak yapılan gelecek planlarında artık ofisiniz sizi kaldıramaz konuma mı geliyor? Mekan olarak yaşanacak sorunlar bir işin oluşmasına, gerçekleşmesine en büyün engellerdendir. Uzman kadromuz, kaliteli hizmetlerimizle birlikte, yaşanan bu fiziksel sorunlarınızı çözmeye yönelik adımlar atarak,  Hazır Ofis hizmetlerimizi sunuyoruz. Özel olarak dizayn edilmiş olan dayalı döşeli ofislerden sadece ihtiyaçlarınıza göre belirleyebileceğiniz birbirinden farklı ofislerden bir tanesini tercih edebilirsiniz.

İhtiyaç Zamanınıza Göre Kiralanan Toplantı Salonları

 Her şey sizlerin arzularınıza göre, ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor! Sadece belirlemiş olduklarınıza göre birbirinden farklı olan toplantı salonlarını kiralayabilirsiniz. İçerisinde donanım açısından çok farklı ihtiyaçlara yönelik olarak yer alan Kiralık Ofis tercihlerinden bir tanesini seçebilirsiniz. Alt yapı açısından da isteklerinizin her birisini karşılayabileceğiniz, isteklerinizin her birisine yanıt bulabileceğiniz, sadece sizin ihtiyaçlarınıza göre değişiklik gösterecek olan bu ofislerden bir tanesini tercih etmek üzere bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kapasite açısından da birbirinden değişiklik gösteren ofis mekanlarını tercih etmek üzere bizleri aramanız yeterli olacaktır. Kararınızı vermiş olduğunuz zamandan sonrasını bizler sizler adınıza çok daha kolay bir şekilde ayarlayacağız, isteklerinize de yön vereceğiz. Ödeme konusu da tabii ki merak edilen bir konu olduğu için buna da burada değinmek isteriz ufak da olsa. Öncelikli olarak sabit olarak ödeme yöntemimiz yoktur. Günlük ya da aylık şekilde belirlenmiş olan sabit bir ödeme yöntemimiz yoktur. Tercih etmiş olduklarınıza, donanım açısından isteklerinize bakarak, size ayrı bir fiyat sunulacaktır. Bu hesabı sizin istekleriniz, tercih edeceğiniz ofisin mekansal olarak boyutu gibi faktörler de belirleyecektir. Bununla birlikte tabii ki ne kadar süre boyunca kullanacağınız da çok önemli olacaktır.

 

Tamamen Sizin İsteklerinize Göre Dizayn Edilen Ofisler

Herkesin tercihleri, ihtiyaçları kesinlikle farklılık gösterebiliyor. Kimileri için lüksiyat ön planda olan konulardan olurken, kimisi adına da standart olan bir ofis yeterli olmaktadır. Tabii ki bu tarz şeylerin arzularınıza göre şekillenmesi de çok normal olan bir konu olmaktadır. Ancak tercih edeceğiniz ofisin nasıl olacağı ile ilgili konular aynı zamanda da diğer taraftan şirketinizin büyüklüğü ile ilgili olan bir durumdur. Şirketinizin büyüklüğü ihtiyaç programınızı belirleyecek olan en temel konuların içerisinde yer alacaktır. Dolayısıyla buradan da bir şeylere cevap vermiş olalım ki o da hizmetlerimizin içerisinde yer alacak olan fiyat listesinin ne olduğu sorusudur. Bu soruya cevap verebilmek için şu anda yetersiz olan bilgilerle konuşuyor olacağız. Bunu daha da arttırabilmek için sizlerin bizlere ulaşarak, neye ihtiyacınızın olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Ve tabii ki bunun yanında mekansal boyutunun ne olacağını belirlemeniz gerekiyor dilemiş olduğunuz ofislerin. Bu tarz bilgileri bizlere vermiş olduğunuz zamandan sonra, ortalama olarak bir fiyat listesi çıkarabilmek çok daha kolay olacaktır. İşte o zaman Kiralık Ofis imkanlarımızın içerisinde yer alacak olan değerlerin ne olabileceği konuşulmaya başlayabilir.

Sadece Fiziksel Bir Mekandan Daha Ötesi

 Olayı sadece gerekli hizmetler sonucunda verilebilecek olan fiziksel ofis şeklinde yorumlamanız gerçekten de eksik bir ifade olacaktır. Çünkü hizmetlerimiz içerisinde yer alanlara bakmış olduğunuz vakit kesinlikle tek başına fiziksel mekan tahsis etmenin dışında, aynı zamanda otopark imkanları, temizlik imkanları ve tabii ki güvenlik imkanlarını sizlerle buluşturuyoruz. Bu tarz hizmetlerin ne kadar önem ve hassasiyet gerektiren şeyler olduklarını sizler kadar deneyimleme şansına sahip olmuş olan bir ekip olaraktan, uzman ekibimizle birlikte bu tarz ayrıntıları sizler yerine Hazır Ofis paketimiz içerisinde hallediyoruz. Bunun yanında gerekli olan yasal adreslerin sağlanması zaten başlı başına sizlerin işinizi kurabilmek için gerekli olan konudur ki bunu da sizler adına sağlıyoruz. Telefon numarası gibi olan iletişim bilgilerini de hiçe saymak olmaz. Çünkü müşterilerinizin ve adınıza gelecek olan kargoların, maillerin ulaşmak isteyecekleri çok önemli bilgilerden bir tanesi olmaktadır bu telefon numarası.

Sanal Ofislerin Farkı Nedir Neden Kiralanır?

İş kurmak büyük bir süreç. İş kurmanın öncesi de en az bu süreç kadar yorucudur. Fakat iş kurma süreci, maddi anlamda ve zaman anlamında kişiyi en çok zora sokan, kişiyi gerçekten de zorlayan konuların içerisinde yer almaktadır. Dolayısıyla gerekli evraklar gibi gereklilikleri saptamak da çok önemlidir. Ancak bu gereklilikleri belirlerken en önemli olan konunun Yasal Adres olduğunu da biliyor olmak gerekiyor. Tabii ki gerekli adres sahibi olabilmek için de öncelikli olarak kurumunuza ait olacak olan sabit bir ofise ihtiyacınız olmalıdır. Sabit bir ofis adresiniz yoksa biliyorsunuz ki iş kurmak için geçerli olan aslan payını kaybetmiş olacaksınız. Peki, ofis kurma imkanınız yoksa ya da ofis kurmaya herhangi bir şekilde ihtiyacınız yoksa ne mi yapacaksınız? İşte o zaman tüm bu sıkıntıların hiç de uğraşılmaya değer olmadıklarını göreceksiniz çünkü bu kadar masrafın içerisinde yer almanın hiç de gerekli olmadığını bizim sizlere vereceklerimizle birlikte fark edeceksiniz.

Fiziksel Ofis Açmanın Alternatifi Sanal Ofis İmkanları

 Fiziksel olarak ofis açmanın zorlukları size engel oluyorsa ya da yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi bu tarz ofislere gereksinim duymuyorsanız, o halde sizlere güzel haberlerimiz var! Bu masraftan kaçınabilirsiniz hem de tüm gerekli yasal imkanlara da sahip olabilirsiniz. Tamam yasal prosedürün işlediği, yasal adresleri elde etmenize imkan verecek olan Sanal Ofis hizmetleri içerisinde yer alaraktan, gerçek bir ofis kimliğine yasal kimlikle ulaşacaksınız. Bunun tek farkı nedir diye soracak olursanız da, tek fark fiziksel anlamda bir ofis kullanımında olmayacağınız olacaktır. Posta ve kargolarınız gibi ofisinizi ve isminizi ilgilendirecek olan her şeyi, size dair sunmuş olacağımız uzman ekibimiz halledecektir, sizlere gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır. Hatta tıpkı bir fiziksel ofis gibi misafirlerinizi karşılayabileceğiniz mekanlara da sahip olacak, gerekli toplantı odalarında da toplantılarınızı görüşebileceksiniz. Konu ile ilgili ayrıntılar sitemiz de saklıdır. Fakat dilerseniz daha yakın bir iletişim ile bir arada bizimle görüşebilir, tüm bilgilere bu sayede daha da yakın olabilirsiniz.

Sanal Ofisin Avantaj ve Dezavantajları

“Varlık” veya profesyonel imaj yaratmak, başarılı bir başlangıç ​​veya bireysel girişimci için önemli bir özelliktir. Muhasebe, satış temsilciliği, hukuk veya profesyonel bir görüntünün zorunlu olduğu başka bir işle ilgilenen bir profesyonel olun, Sanal Ofis en iyi çözüm olabilir. Bu işbirlikçi çalışma ortamı, ofis alanının kiralandığı, yönetildiği ve donatıldığı geleneksel ofis senaryosundan bir ayrılmadır. Yeni başlayan tek bir girişimci veya profesyonel için, özel bir ofis masraflıdır, zaman alır ve çoğu zaman doğru görüntüyü oluşturmakta etkili olmaz. Hizmet verilen bir iş merkezindeki sanal bir ofis, masrafı olmadan profesyonel bir görüntü sunmak için tasarlanmış bir hizmettir. Servisler basit çağrı cevaplama ve paylaşılan ofis alanından özel bir şekilde döşenmiş ofise, mevcut konferans alanı ve şirket adına telefon cevaplama arasında değişebilir. Servisler aylık sabit bir ücrete ek olarak kopya, faks, konferans salonu kullanımı ve diğer özel istekler gibi ek hizmetler için ücret karşılığında sunulmaktadır.

Bu Servis Nasıl Profesyonel Bir Görüntü Sağlar?

Bir müşteri ararsa, profesyonel bir resepsiyonist hattınızı şirket adınızla yanıtlar. Resepsiyonist daha sonra arayanı bilgilendirmek için sizinle irtibata geçerek ve masanıza, cep telefonunuza veya kişisel sesli posta kutunuza sorunsuzca iletebilir. Müşteriler sizinle görüşmeye geldiğinde, kişisel ofisinize veya iyi döşenmiş konferans salonuna kadar eşlik eden profesyonel bir resepsiyon görevlisi tarafından karşılanır. Müşteriler bu profesyonel ortamda sürekliliği ve güvenilirliği algılarlar. İyi eğitimli bir personel ve lüks bir ortam tarafından yansıtılan görüntü profesyonellik ve yetkinliği yansıtır. Hazır Ofis, zamanınızı istediğiniz gibi geçirmenizi sağlar. Büro yönetimi zorluklarını ortadan kaldırarak, işi büyütmek için daha fazla zamanınız olacak. Geleneksel bir ofiste, yeni başlayan veya tek bir girişimci için kira, personel ve ekipman maliyetleri, iyi bir sanal ofisten işe alma hizmetlerinden çok daha yüksektir. Ve sadece kullandığınız hizmetler için ödeme yapacaksınız.

Dezavantajları

Paylaşılan bir ofis durumu işinizi hızlı bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olurken aynı zamanda Yasal Adres sağlar. Ancak sanal ofis özelliğinin ötesine geçtiğiniz bir zaman gelebilir. Kiralama firmasının büyümekte olan şirketiniz için yeterince geniş bir alanı yoksa bir hamle yapmanız gerekecektir. Bazı durumlarda, envanter için ek alan, örnekler ve hatta dosyalar sanal bir ofisin pratik sınırlamalarını aşabilir. Dolayısıyla, size esnek bir program ve maksimum profesyonel görüntü sağlayan bir alan arıyorsanız, sanal bir ofis tam size göre bir çözüm olabilir.

Yeni Başlayanlar İçin Sanal Ofisler En İyi Çözüm

Esnekliğin kilit olduğu günümüzün modern çalışma ortamında, servisli ve sanal ofisler dahil, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli çalışma ortamları vardır. Birçok küçük işletme ve girişimci geleneksel ofis alanı kiralamak için finansal kapasiteye sahip değildir. Bunun sonucunda hizmet verilen sanal ofislerin popülaritesinde artış görüşmüştür. İş dünyasına yeni başlıyorsanız ve uygun maliyetli bir Kiralık Ofis alternatifi arıyorsanız, önünüzde iki seçeneğiniz var. Her seçeneğin kendine özgü yararları olsa da, son bir karar vermeden önce hangisinin sizin ve gereksinimleriniz için en uygun olduğunu bilmek en iyisidir.

Sanal bir ofis tam olarak budur –  gerçekten var olmayan bir ofis. Bir ev ofisi dışında çalışmayı planlayan ancak yine de profesyonel bir imaj oluşturmak isteyen girişimciler için ideal olan sanal ofisler iletişim ve yazışma amaçları için bir Yasal Adres, siz yokken bazı iş görevlerini yerine getirmek için bir sekreter ve Mesaj almayı içeren arama yönetimi. Çoğu durumda, sanal ofis sağlayıcıları, bir özel ofisi veya toplantı odasını ücretsiz kullanma da dahil olmak üzere ek avantajlar içerecektir. Posta yönetimine erişim ve aylık risk sözleşmesi düşük olan ve güvenlik teminatı olmayan özel bir resepsiyonist istiyorsanız, sanal bir ofis sizin için uygun olabilir.

Alternatif Ofis Ortamlarının Yararları

Her iki ofis ortamının da kendine özgü yararları olsa da, her ikisinin de ortak yararı, genel giderlerin azaltılmasına yardımcı olmalarıdır. Yalnızca ofis alanını veya sanal ofis hizmetlerini kiraladığınız için mülk veya geleneksel ofis alanına yatırım yapmanız gerekmez. Yeni işinizde zeminden kurtaracak finansal araç veya insan gücü yoksa alternatif bir ofis ortamı mükemmel bir çözüm olabilir. Ofis alanını belirli bir süre için kiraladığınız için, her iki tür ofis de küçük işletme sahiplerine zaman içinde uyum sağlama esnekliği sağlar – bazıları bu ofis alanlarını yalnızca geçici olarak kullanırken diğerleri ise daha geniş bir kiralanan alana büyür. Sanal Ofis alanına ek olarak, ofis mobilyalarına, ekipmanlarına ve kalifiye personele erişebilirsiniz. Müşterilerle tanışabileceğiniz tam teşekküllü bir ofis alanı, en son teknolojiye sahip konferans salonlarına erişim, tüm aramalarınızı yanıtlayan özel bir resepsiyonist ve uzun vadeli bir kontrat olmadan esnek bir kiralama yapmak istiyorsanız Hizmet verilen bir ofisi kiralamak, sizin ve küçük işletmeniz için doğru seçim olabilir.

Sanal Ofis İş Hayatında Nasıl Yardımcı Olur?

Sanal bir ofiste çalışmak çok faydalıdır. Normal bir ofisten daha ucuz ve daha verimli olduğu kanıtlanmıştır. Her gün ofise gitmek zorunda kalmamak, trafikte zaman harcamak, hazırlanmak vb. gibi bir çok dertten sizi kurtarır. Bu özellikle büyük şehirlerde 4 saat gibi bir zamanın geri kazanılması anlamına gelir. Çalışmanızı daha erken bitirebilir ve daha üretken olabilirsiniz. Çalışmalar, her gün 11 saat boyunca masa başında oturan insanların ofis dışında ve masanızdan uzakta olmalarının erken yaşlarda öldüğünü göstermektedir. Sanal Ofis ise daha fazla hareket edersiniz ve aktif olursunuz.

Esneklik, daha fazla verimlilik anlamına gelir

Çalışanlarınız uzaktan çalışıyorlar, görevlerini biliyorlar, ofiste rahatça çalışabilmek için günün her saatinde çalışabilirler. Bu, bir gün bile izin almadan iş ve diğer kişisel işleri yapmak için zamanlarını yönetebilecekleri anlamına gelir. Yabancı bir müşteri kazanırsanız ve onunla buluşmanız veya yabancı bir ülkede çalışmanızın izlenmesi gerekiyorsa, sizin adınıza oraya gitmek için her zaman birisini işe alabilirsiniz. Özellikle Kiralık Ofis için harcamak zorunda kalmadığınız parayla; bir sonraki noktaya daha kolay ulaşırsınız. Kira, fatura, donanım ödemesi vb. İçin ödeme yapmanız gerekmez. Çalışanlarınız evden çalıştıkları için kendi teknolojilerini almaktan ve kendilerini yükseltmekten sorumlu olabilirler. Bu da sizi ekstra masraftan kurtarır.

Zamandan tasarruf ettiğiniz ve daha aktif ve esnek olduğunuz için, daha üretken olmaya yol açar, bu da gelirinizi arttırır. Bazı sanal işletmelerin posta ve teslimatları için gerçek bir ofis adresinin olması gerekir. Bu ihtiyacınızda sanal ofis sayesinde kolaylıkla karşılanır. Aynı zamanda kişisel bir e-posta yerine böyle bir şirketin e-postasını kullanmak sizi müşterilerinizin gözünde daha prestijli bir hale getirir. Bu tür Hazır Ofis sistemleri ortak çalışma alanı olduğu için yeni insanlarla tanışma ve yeni işbirlikleri yapma fırsatı da yakalarsınız. Ayrıca artık klasik hale gelmiş Dört Duvar Arasında ki ofislerden kurtulma ve tamamen modern olarak Dizayn edilmiş doğa ile iç içe ofislerde çalışma fırsatı bulursunuz. Bütün bunların birleşme size ve çalışanlarınıza verimlilik ve performans olarak geri döner. Sanal ofis sadece maddi anlamda Size destek olmakla kalmaz aynı zamanda işlerinizin artmasına da yardımcı olur.

Sanal Ofisler Hayal Gücünün Sınırlarını Zorluyor

Yıllar geçtikçe yeni trendler ve yeni konseptler gündeme gelmeye devam ediyor. İş hayatında daha trendler sürekli olarak değişiyor. Artık ezberlediğimiz çalışma ortamları değişiyor ve yerine daha modern daha yenilikçi tasarımlar geliyor. Ruhsuz ofislerden çıkıp daha çekici ortamlarda çalışmaya başlayanların motivasyonu ve verimliliği artırıyor. Artık sanal ofis konsepti sayesinde böyle çalışma ortamlarında herkes için mümkün hale geldi. Özellikle sıra dışı ofislerde çalışma imkanı hem şirket sahiplerine hem de çalışanlara daha cazip geliyor. Mesela doğa ile iç içe bir Hazır Ofis, ya da eski sinemadan veya sığınaktan dönüştürülmüş bir ofis estetik duygularınıza hitap etmez miydi? Şehir ortamında böyle bir ofiste çalışmak imkansız gibi geliyor olabilir. Ama artık iş dünyası çok gelişti de böyle bir ortamda çalışmak herkes için mümkün hale geldi.

Sadece dört duvar arasına sıkışarak çalışmak yerine bundan sonra Sanal Ofis ortamında daha keyifli hafta sonu çalışma alanlarında hayatınıza devam edebilirsiniz. Özellikle freelance çalışanlar için son derece uygun olan sanal ofisler sizi ekstra masraftan kurtarıyor. Başkalarıyla paylaştığınız bu ofislerde aynı zamanda sosyalleşme ve yeni fikirler edinme fırsatı da buluyorsunuz. Üstelik son derece şık ve nezih semtlerde konforlu ortamlarda şirket sahibi olma şansınız da var. Modern olarak dekore edilmiş ve tasarım harikası ofislerde isterseniz müşterilerinizi ağırlayabilir isterseniz personelinizle toplantı düzenleyebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmeye göre belirli sürelerde kullanabileceğiniz bu ofisler aynı zamanda size sabit bir çalışan alma derdinden kurtarıyor. Şirketinize resmi adres olarak da gösterebileceğiniz sanal ofislerde e-postalarınız takip ediliyor, kargolarınız zamanında teslim alınıyor.