Arşiv 22 Ocak 2022

E-Ofis İşime Ne Şekilde Katkı Sağlar?

E-Ofis İşime Ne Şekilde Katkı Sağlar?

Öncelikle sistemi iyi algı etmek gerekir. Sistem nasıl çalışır, nasıl bir yazıhane tarzına sahipsiniz, çalışma şartları neler, ne gibi özgürlükleriniz var, nelerden faydalanabilirsiniz benzer biçimde soruların cevaplarını tam olarak bilmelisiniz. Sanal yazıhane işinize çoğu katkıda bulunur. Örneklendirmek gerekirse; sürekli gitmeniz gereksinim duyulan bir ofisiniz olmaz. İşinizi siz takip ederken, evrak ve kargolarınızı, aldığınız aramaları, misafir karşılamalarınızı sizin adınıza ofis personelleri takip eder.

Sizin olmadığınız her an amacıyla sizinle alakalı gerçekleşen tüm gelişmeler, sekretarya tarafınca size bildirilir ve her mevzudan anlık haberdar olmuş olursunuz. Ekstra personel maliyetiniz yoktur. Personeller, size bu hizmeti yayınlayan şirketin sorumluluğundadır. Fiziki ofislere ödediğiniz paranın nerede ise onda biri kadar bir ödemeyle ve hem de daha azı bile olabilir, bir meşru adres sahibi olursunuz. Size özel bir durağan numaranız olur. Toplantı salonları, kafeterya, lobi şeklinde alanlar bedava hizmetinizde olur. Tabii ücretli olan hizmetler de vardır; ama şunlar size sözleşme ile beraber bildirilir.

Sanal Büro İşinize Güç Katar

Size ama bir adres lazım ve bunun amacıyla yüklü miktarlarda para harcayıp kendinize ve cebinize zarar vermek istemiyorsunuz. Sağa sola sordunuz, olmadı. Arkadaşınızdan iş konumunu adres olarak göstermeyi rica ettiniz, kabul etmedi. Evinizi de adres olarak imlemek size pek mantıklı gelmedi diyelim. O vakit yapmanız gereken tek şey sanal ofis sistemini araştırmak diyebiliriz.

Günümüzde çoğu girişimci cebindeki parayı oldukca mantıklı kullanmak istiyor. Herkes parasını doğru kullanmak ister; ama bu ofislar tam manasıyla paranızın cebinizde kalmasına yardımcı olmaktadır. Genellikle sanal ofis Ankara’da devresinin en gözde tercih hususu durumuna gelmiştir. Bu tür kiralama sistemleri, para harcamamanızı sağladığı amacıyla, en az masraf maksimum hasılat anlayışından dolayı işinize ciddi manada güç katar.

İşiniz mutlaka, eğer yeni bir yazıhane hayaliniz var ve bütçeniz kısıtlıysa yapmanız gereksinim duyulan ilk iş ofisnun sanal olanını birazcık araştırmak ve size ideal olanını bularak kiralamak amacıyla kontrat adımına gelmek olmalıdır. Siz işinizi ilerletmek amacıyla koştururken, aklınız ofisnunizde kalmayacak ve gerektiğince ufak oranda ödemelerle bir adresiniz olacak. O vakit biraz detaylandıralım konuyu.

E-Ofis İşletmesine Nasıl Güvenebilirim?

En fazlaca sorulan; ama yanıtı en kolay olan sual temelinde budur. Size hizmet yayınlayan işletmenin, sizin haricinizde çoğu işletmeye ya da kişiye hizmet sunuyor bulunduğunu ihmal etmeyin. Bu işletmeler sizin amacıyla son derece güvenilirdir; zira siz e verdikleri hizmet karşılığında sizden ödeme alırlar.

Yani bu bir sektördür diyebiliriz. Sizin meşru bir adrese, onların ise sizin gibi müşterilere gereksinimi vardır. Bu nedenden dolayı amacıylaiz rahat olabilir. Sanal ofis Ankara’da Kızılay’ın nerdeyse her yerinde size hizmet vermektedir. Küçük bir arama yapın ve birine ulaşın. Net ve detaylı malumat heves edin.