Arşiv 7 Mart 2020

Toplantı Odası ile Sanal Ofis

Toplantı Odası ile Sanal Ofis

Yoğun bir işiniz mi var? Ama müşterilerinizi sürekli ağırlayabileceğiniz bir yer istiyorsunuz ve bunun için de bir yer kiralayıp her şeyi ile ilgilenmek zor mu gelecek?

Tadım yiyecekler ve meşrubat seçeneklerimizin yanı sıra tertemiz ve lüks mobilyalar ile müşterilerinize en iyi sunumları yapabileceğiniz toplantı odalarımızı kiralayabilir ayrıca istediğiniz hizmetleri de ek paketler gibi alabileceğiniz şekilde düzenlediğimiz firmamız ile işinizi bir adım ileri taşımaya var mısınız? Sanal Ofis ile siz de kaliteli bir hizmet sunabileceksiniz.

Sanal ofis fiyatları nasıldır?

Fiyatlarımız tabi ki bir ofis fiyatından çok daha uygun ve işinize bir balta vurmak istemediğimiz için cüzi miktarlarda bir ücretimiz var. Kendinizi size ait bir yerde gibi hissettirecek bir Sanal Ofis ortamı sunmak istiyoruz. Kendinizi bize bırakın ve işinizi biraz daha öne taşıma fırsatı tanıyın. Profesyonel kartvizit ile daha da kaliteli gösterecek ve müşterilinize daha deneyimli bir fırsat tanıyacaksınız. Fiyatlarımız sabit ve hizmet çeşitlerine göre fiyatlarımız artmakta. Bunun için bir telefon yeterli. Böylelikle sizinle daha iyi iletişim kurabiliriz ve bilgilerimizi size aktarabiliriz.

Sanal Ofis Kategorileri Nelerdir?

Sanal Ofis Kategorileri Nelerdir?

Kategoriler olarak aslında çok çeşitlilik sağlıyor. Çünkü bu ofis Sanal Ofis olsa da aslında normal bir ofis işlerini yapmak için var. Yani sizin işinizin ne olduğu çok önemli.

Grafik ağırlıklı bir işiniz var ise ona göre düzenlenmiş bir şirket olacak. Ya da sizin işiniz bir muhasebe gibi bir iş ise ona göre dizayn edilecek olan bir kâğıt üstü şirket olacak. Ama sizin kullanacağınız bir adresiniz, telefonunuz ve ofiste ihtiyacınız olan her şeyi biz size sunacağız. Buna ofislerde bulunan sunum odası ya da fotokopi odası dahil olmak üzere ortak kullanım alanlarımız da dahildir.

Sanal ofis sistemi güvenilir midir?

Güvenilir olmak bu işte zorunluluktur. Gözünüz arkada kalmadan istediğiniz bir sistemde kurulacak olan sanal ofis sistemimize güvenebilirsiniz. En azından işiniz için harcayacak daha çok paranız ve yatırım yapıp yükseleceğiniz daha çok fırsatınız olacaktır. Yasal bir yol ile sizin için her şey dahil bir ofis fırsatı yalnızca bir telefon uzağınızda. Her detayı özenle düşünülmüş olan bu sistem ile tek yapmanız gereken şey kurulumu beklemek olacaktır. Sonrasında hemen sunmuş olduğumuz bu sanal ofis fırsatlarını kullanabilirsiniz.

E-ofis Hazır Ofis Fiyatlandırma İlkeleri Nelerdir

E-ofis Hazır Ofis Fiyatlandırma İlkeleri Nelerdir

Hazır ofis efois kira fiyatlandırma ilkeleri nelerdir. Alacağınız hizmetler basit paketten lüks pakete doğru bir ödeme şansı içerisinde olduğunuzu bizlere göstermektedir. Nasıl oluyor bu durum. Size şirket açmak için sanal adres mi lazım.

Başka herhangi bir hizmeti kullanmak istemiyorum. Sadece sanal adres ile işi çözmek istiyorum demeniz mümkün. Bu gayet tercih edilen paketler arasında. O zaman adrese sahip olur ve karşılığında da az para ödersiniz. Fakat beklentileriniz bununla sınırlı değil ise o zaman sizlere verilen hizmetlere de ödeme yapmanız gerekir.  Eofis hazır ofis kiralama ücretleri de buna mukabil olarak hızlı bir şekilde artmaya başlar.

Eofis Hizmet Ücretleri Nelerdir

Sabit telefon numarası istiyorum. Ama ben ofisi fiziksel olarak kullanmayacağım için bunları yanıtlamam mümkün değil. Şirketim ve hizmetleri ile ilgilenen müşterilerimi de kaybetmek istemem. Keşke benim şirketim adına telefonlarıma yanıt verecek bir sekreter görevli bulsa idim. İşte bu eofis hizmetleri arasında bulunuyor. Şirketimin yasal adresini çeşitli mecralarda paylaşacağım için müşterilerim mutlaka iş görüşmesi için ofisime geleceklerdir. Bunda da profesyonel resepsiyon ekibi sizin firmanızın yerine karşılama yapacak. Daha sonra da aynı dakika içerisinde sizinle iletişime geçerek müşterinize hakkında bilgi verecektir. Ayrıca kompleksin son teknolojik imkanlarla donanımlı olan toplantı odası gibi hizmetleri de kullanımınıza açık olacaktır.

Hazır Ofis Sistem ve Hizmetleri Nedir

Hazır Ofis Sistem ve Hizmetleri Nedir

Hazır ofis sistem ve hizmetleri nedir sorusuna iki türlü yanıt verilebilir. Yeni şirket sahipleri ofis elde ederken bunu kaliteli hızlı güvenilir olması açısından tercih ederler. Ayrıca ihtiyaçlarına uygun bir ofis ortamı yaratmak için de ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Günümüzde kimi ofis firmaları sizlere çeşitli yollardan yardımcı olmaktalar. Birincisi fiziksel alanını her gün kullanacağınız bir sistemi sizlere kiralamak ya da yeniden inşa etmek için çalışıyorlar.

İş kolunuza göre alınacak ofis malzemeleri şirketin konumu ve buna benzer her türlü ince detay bu firmalar tarafından düşünülüyor. Size sadece yeri ve içeriği seçmek gerisini de buna benzer yapılara teslim etmek kalıyor. Birkaç hafta sonra yeni dizayn edilmiş bir ofise sahip oluyorsunuz.

Ofis Kullanmaya Pek İhtiyaç Duymuyorum

Yine işinizin gerekliliği olarak ofis kullanmaya ihtiyaç duymuyorum diyebilirsiniz. Eh, iş hayatınız boyunca kullanmayacağınız bir şeye on binlerce lira saçmak burada israftan başka bir şey de değildir. O zaman sanal ofis kiralamaya mutlaka ihtiyaç duyuyorsunuz. Bildiğiniz üzere günümüzde sabit şirket adresi elde etmeden yeni şirket kurmak imkansız seviyededir. Bundan ötürü de mutlaka şirket için yasal sabit adres elde etme yolları ararsınız. İşte bu sanal hazır ofis kiralama sizlere bu konuda yardımcı olur. Hazır Ofis sistemleri iş yapılandırması özet olarak bu şekildedir.

Günlük Ofis Kiralama Hizmetleri

Günlük Ofis Kiralama Hizmetleri

Bu blog yazılarımda size defalarca sanal ofis nedir? Nasıl kiralanır. Ne için kiralanır yasal mı? Güvenilir mi sorularının yanıtını verdim. Eofis ya da bilinen diğer adı ile hazır ofis kiralama şirketleri günümüzde salt bu uzun süreli kiralama işleri ile uğraşmıyorlar artık. Günlük ofis kiralama yöntemi de sizlere sunmuş oldukları hizmetler arasında epey bir dikkat çekiyor.

Günlük ofis kiralama nasıl yapılır. Bu yolu tercih ettiğiniz zaman ne gibi hizmetler ile karşı karşıya kalırsınız. Hepsini elimden geldiği kadar ayrıntılar ile sizlere sunmaya çalışacağım.

Günlük ofis kiralama toplantılarınıza ev sahipliği yapmak için uygun alanlar sunuyor sizlere. Hazır ve lüks bir ofisten beklentilerinizin neredeyse tamamı karşılanıyor. Fakat bununla beraber size sanki kendi maaşlı çalışan elemanınız gibi günlük hizmet verecek elemanlar da sunuyorlar. Bunların sayısını ve hangi görevleri yapacakları konusuna sizler karar veriyorsunuz.

Günlük Toplantı Odaları Kiralama

Hazır Ofis ya da toplantı odaları kiralama adına ne derseniz deyin fark etmez. Önemli buluşmalarınızda bir ofiste bulunması gereken her şeyi sizlere hızlı bir şekilde vermesi ile ünlüdür. Akıllı tahtasından ofis kırtasiye malzemelerine ve teknolojik araç gereçlere kadar her şeyi bulabilirsiniz. Elbette sizlere sunulan hizmet ve olanakların ne kadar kaliteli yeni teknoloji olduğu da şirketin kalitesine bağlı olarak değişebilir. Günlük kullandığınız kadar ödersiniz. Alacağınız hizmetlere göre de ücret doğal olarak değişim gösterebilir.

Sanal Ofis Vergi Yoklama Nasıl Yapılır

Sanal Ofis Vergi Yoklama Nasıl Yapılır

Şirket açmak istiyorum ne yapmalıyım? Yeni firma kurulması için gereken şartlar evraklar nelerdir? Evvela bir girişimcilik peşinde iseniz bunu resmi kanallar ile çözmeniz gerekiyor. Aklınızda kuracağınız şirketin şahıs ya da anonim limited olacağına dair kararınızı verin. Akabinde bu şirketin alanını belirleyin. Sonrasında uzun bir resmi süreç sizleri bekliyor.

Vergi dairesine vergi levhası için başvuracak ve bunun için çeşitli şartları sağlamanız gerekecek. İşin mali ve evrak konuları için herhangi bir mali müşavir ile görüşmeniz ve çalışmanız kanunlarda zorunlu ve şart olarak gösteriliyor. Sanal ofis vergi yoklama nasıl yapılır konusuna odaklanmak istiyorum bu yazımda. Eğer işiniz ofis kullanacak kadar masa başı değil ise. Ya da kapalı alanda bir işim yok. Ben evden çalışıyorum. Ya da işim çok kalabalık ofis çalışanları gerektirmiyor diyorsan sana bir müjdemiz var.

Vergi Dairesi Yoklama Memuru Ne İş Yapar

Bugün ülkemize binlerce irili ufaklı şirket Sanal Ofis uygulaması ile bütçelerini feraha kavuşturuyor. Bir ofis kiralamak içerisine ofis malzemeleri almak döşemek çok fahiş fiyatlara yükseldi. Hele ki firmanızın buna ihtiyacı yoksa tamamen zarar ve ziyan denebilir. Bu yüzden Eofis kiralama ön plana çıktı. Eofis kiralama sonrasında şirket başvurunuzu gerçekleştiriyorsunuz. Artık sanal adres sahibisiniz. Bütün belgeler tamam. Şirketinizin onaylanması için son bir kontrol kaldı. Vergi dairesi yoklama memuru ne iş yapar işte burada devreye geliyor. Şirket adresinize gelen memur sizi teyit ediyor. Böylece yeni firma açma serüveni tamamlanıyor.