Günümüzde hazır ofis ve sanal ofis kullanımı giderek artmaktadır. Birçok şirket sahibinin yeni nesil ofis çözüm sistemlerini tercih etmelerinin birçok sebebi vardır. Bunlardan en önemlisi , hazır ofislerin, geleneksel ofis tarzının bütün imkanlarına sahip olmasına rağmen çok daha ucuz maliyetlerle hizmet vermesidir. Hazır ofis sistemi sizlerin ihtiyaç duyduğunuz fiziki ofis ortamını sağlar. Size tahsis edilen odanızın kirası dışında hiçbir ödemeniz olmaz. (elektrik,doğalgaz,su vb.) Kalabalık toplantılarınız için randevu alarak toplantı odalarımızı da kullanabilirsiniz. İsterseniz 0312 ya da 0850 ile başlayan bir numara tahsis edilir ve sekreterlik hizmeti de alarak, profesyonel ekip tarafından telefonlarınız cevaplanır size aktarılır. Ayrıca size gelen posta ve kargolarınız teslim alınıp sizlere whatsapptan dış görseli telefon yoluyla iletilir.
Sanal Ofisle Şirket Açma Süreci
Sanal ofisle şirket açmak son derece basit ve kısa süreli bir işlemdir. E-ticaret yapıyor veya sahada çalışıyorsanız , fiziki bir ofise ihtiyaç duymadığınız için sanal ofisler sizin için en uygun ve maliyetsiz bir ofis hizmetidir. Sanal ofisle şirket açmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında kira kontratı niteliğinde bir sanal ofis sözleşmesi düzenleyip iki taraflı olarak imzalıyoruz ve daha sonra muhasebeciniz veya mali müşaviriniz bu sözleşmeyle ilgili resmi kurumlara başvuru yapıyor. İşlemleriniz vergi memurunun tabletine düştükten sonra siz, şirket yetkilisini vergi memuruyla ofisimizde buluşturuyoruz ve şirket açılışınız yoklamanız gerçekleşiyor. Artık adresiniz buraya taşındığında ise faturanızı kesiyoruz. Böylelikle minimum maliyetle şirketinizi açmış ve ihtiyacınıza yönelik hizmeti en profesyonel şekilde almış olacaksınız.
Ofis Hayatında Etkili İletişim Nasıl Olmalıdır?
Ofis Hayatında Etkili İletişim Nasıl Olmalıdır?
İletişim hayatımızın her alanında olduğu gibi günümüzün çoğunu geçirdiğimiz ofis hayatında da ana öneme sahiptir. Hazır ofis fiyatları artmış, işverenler evden çalışmayı teşvik etme eğilimindeyken, ofislerinde çalışanların ellerinde bir nimet olduğunu ve bu sosyal ortamı nasıl korumaları gerektiğine dair yazımızı sizlerle paylaşmak istedik.
Pandemi sonrası artan home office çalışma akımı ve sanal ofis kullanma oranlarını göz önüne alırsak hali hazırda ofiste bulunan ekip arkadaşlarımızın sayısı oldukça azaldı.
Ancak bugün en çok iletişim kazasına maruz kalınan alanlardan biri ofis ortamında yaşanan iş iletişimleri oluyor. Bunun ana sebeplerinden biri farklı kültür ve çevreye sahip insanların aynı alanda bir amaç uğruna bulunmaları ve bu yapılırken herkesin aynı yoldan ve doğru şekilde duygu ve düşüncelerini en iyi şekilde ifade edebilmek için farklı yollar seçmeleridir. Amerika merkezli Gartner firmasının yaptığı araştırmaya göre iş hatalarının %70’i zayıf iletişimden kaynaklanıyor.
Sağlıklı İletişimin Katkıları nelerdir?
1- Takım olmayı güçlendirir
Birbirine güvenen, dürüst ve açık iletişimi kullanan bireylerin bir arada çalıştı düşünüldüğünde beraber ne kadar iyi olabileceklerini hayal edin.
2- Büyüme hızını arttırır
Netlik ve iletişimin zemin olduğu iş ortamlarında projelerin ve görevlerin hızlıca ve talimatlara uygun tamamlandığını görürsünüz.
3- İnovasyona katkı sağlar
Düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyen ve açık iletişimin olduğu bir iş ortamında yeni fikirlerin olması çok da şaşırılacak bir durum olmasa gerek.
4- Verimlilik artar
Zamanında yapılmayan etkili ve açık iletişim size zaman ve kaynak kaybı olarak geri döner.
5- Becerilerinizi geliştirir
Yöneticilerle kurduğunuz iletişim ve yöneticinizin size yönelik kurduğu iletişim saklı yeteneklerin ve fikirlerin keşfedilmesini sağlar. Belki de muhasebe departmanında şahane bir ‘marka uzmanı’ saklanıyordur, kim bilir?
Sonuçta, açık ve net bir üslupla kurulan her ortamda iletişim geliştirir ve sürdürülebilir ilişkiyi kurar.