Sanal Ofisler Yasal Olarak Kabul Ediliyor mu?

Sanal Ofisler Yasal Olarak Kabul Ediliyor mu?

Sanal Ofisler Yasal Olarak Kabul Ediliyor mu?

Bu konu da da bir araştırma yapıyor olabilirsiniz. Sanal yasal adresler kabul ediliyor mu? Yasal boşluklardan faydalanmak sureti ile gündeme getirilen bir ifade değildir. Sanal ofis Ankara biçiminde bir kiralama hizmetleri, bir ofis kiralama hizmetleri ile bir adres sahibi, bir tebligat adresi sahibi olabilirsiniz. Oluşturacağınız şirkete ait kullanacağınız bu adres, yasal adres Ankara olarak ilgili kurumlar tarafından tabii ki kabul edilecektir. Bahsettiğimiz veya anlatmaya çalıştığımız gibi yasal boşluklardan yararlanıp gündeme getirilen bir uygulama değildir.

Her ne kadar sanal ifadesi kullanılmaktadır olsa da, reel anlamda yani gerçek anlamda bir ofis sahibi olacaksınız. Kurmuş olduğunuz ofisin adresin, isteyen devlet kurumu veya devlet kurumu personelleri tarafından denetleme işlemi gündeme getirilebilir.

Verdiğiniz adresin gerçek olduğu, bir ofis kurulmuş olduğu, ofiste bulunması gerekli olan işlemlerin gerçekleştirildiği hatta ve hatta personel görevlendirilmesinin dahi yapıldığı görülecektir. Görevlendirilen personelin de ticaret açısından veya sigorta mevzuatları açısından herhangi bir olumsuz durumu bulunmayacaktır. Bunun masrafı da kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiğiniz şirket tarafından karşılanacaktır. Bu konu da da sizlere ekstra bir fatura çıkarılmayacak, sizlerin veya işyerinizin karşısına, ekstra bir bedel çıkarılmayacaktır.

İşyerleri İçin Sanal OfisYasal Adres

Kurmayı düşündüğünüz işletmeler için yasal adresi nasıl belirliyorsunuz? Bu kapsamda yapabileceğiniz işlemler standarttır. Ne yapabilirsiniz? Gerçek bir ofis kiralama hizmetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kiraladığınız ofisin adresini ilgili devlet kurumlarına yasal anlamda bildirebilir, tebligat adresi olarak kullanabilirsiniz. Tabii ki bunun karşılığında belirli bir maliyeti karşılamanız gerekecektir.

Belirli bir miktarda para sahibi olmanız, maddi güce sahip olmanız gerekecektir. Kiralama hizmeti, abonelikler, donanımlar, mefruşatlar, mobilyalar, elektronik aksamlar gibi konularda biraz para harcamanız gerekecektir.

Sanal Ofis Yasal  Adres Ne Demektir?

Merak ediyor olabilirsiniz. Elbette farklı kaynaklarda da araştırmış veya herhangi biyerden, bir tanıdığınızdan duymuş olabilirsiniz. Yasal adres konusunda sanal bir uygulamanın geçerli olduğunu öğrenmiş olabilirsiniz. Sanal yasal adres ne demektir? Bu kapsamda hizmet sunan firmalardan faydalanacak, müşteri hizmetleriyle görüşüp, şirketlerin müşteri hizmetleri aracılığıyla kendinize ofis kiralama hizmetlerini gerçekleştireceksiniz. Ofis kiralama hizmetleri, sanal anlamda alacağınız bir hizmet manasına gelmektedir.

Bunun ile beraber, kiralama hizmetlerini gerçekleştirmiş olduğunuz ofise ait yasal anlamda bir adres sahibi olacaksınız. Bu adres ne işe yarayacaktır? Bu adres işyerleri için bulunması mecburi olan tebligat adresi manasına gelmektedir. Kamu kurum kuruluşlarına, özellikle Ticaret odalarına veya Sanayi Bakanlığına ya da vergi mükellefiyeti olmanız dolayısıyla ilgili mali kurumlara gerekli olan adrestir. Böyle bir adresin bildirilmesi, yasal açıdan kabul edilecek mi?

sanalofis